Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi II. Engelli Öğrenciler Buluşması 05 Mayıs 2017 tarihinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde gerçekleşti. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan, YÖK Yürütme Kurulu ve YÖK Engelli Öğrenciler Komisyonu Üyesi Doç.Dr. Zeliha Koçak Tufan ile A.Ü. Engelli Öğrenciler Birimi, AÖF Engelli Öğrenciler Destek Birimi ve Açıköğretim Sisteminde engelli öğrencilere hizmet sunan akademisyenler, personel ve AÖF öğrencileri katıldı. Toplantı, Açıköğretim Sisteminde engelli öğrencilere sunulan hizmetlerin tanıtılması ve öğrencilerin sunulan hizmetleri kullanmalarına yönelik odak grup görüşmeleri, öğrencilerin önerileri ve değerlendirmelerinin ardından sona erdi.